Μήνυση κατά της Ελλάδας κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα ! ! !

Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.

Βίντεο kai Φωτο(Αυστηρώς Ακατάλληλες): Έτσι κατάντησαν τον δρόμο προς Τιμή του Καρπάθιου ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη!

Εικόνες ντροπής στο Φαληράκι της Ρόδου, με τουρίστες να πίνουν θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια, συμπλοκές και άλλες ακατανόμαστες και εξωφρενικές πράξεις!

Διαβάστε το οργανωμένο σχέδιο για να μαζεύουν τα σπίτια μας

Εταιρείες - κολοσσοί, που ελέγχουν οι τράπεζες, σαρώνουν την ελληνική κτηματαγορά

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖ@ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά:

“Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;”. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; Η ΧΟΥΝΤΑ Η Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;

Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους….. 40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα;...

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΗΣ HELIOS – ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

hlios
ΠΡΟΣΟΧΗ :ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Την απόρριψη των αιτήσεων των τριών υπευθύνων της εταιρείας «Helios Airways», που ζητούν να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου, ζήτησε, με εισήγησή του στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Αν. Κανελλόπουλος.
Oι Δημήτρης Πανταζής, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Helios Airways», Γιώργος Κικκίδης, διευθυντής πτητικών επιχειρήσεων και Γιάνκος Στοϊμένοφ, αρχιπιλότος της εταιρείας, καταδικάστηκαν, με απόφαση του Εφετείου. σε κάθειρξη δέκα ετών ο καθένας.
Στη συνέχεια, ωστόσο, οι ποινές των τριών υπευθύνων της αεροπορικής εταιρείας μετατράπηκαν σε χρηματικές και εξαγοράστηκαν από τον καθένα με το ποσό των 80.000 ευρώ περίπου. Αντίθετα, ο τέταρτος κατηγορούμενος, μηχανικός της εταιρείας, Άλαν Ίργουιν, ο οποίος έλεγξε το αεροσκάφος πριν την πτήση, αθωώθηκε.
Οι τρεις καταδικασθέντες προσέφυγαν, σύμφωνα με το protothema.gr, στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν αναίρεση της απόφασης του Εφετείου, αλλά ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε την απόρριψη της αίτησής τους, υποστηρίζοντας η απόφαση που τους καταδίκασε έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτούν οι συνταγματικές επιταγές.
Η καταδίκη και των τριών αφορά στη μοιραία πτώση του Boeing 737 της εταιρείας «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής στις 14 Αυγούστου 2005, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 115 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα του αεροσκάφους.
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.
.