Μήνυση κατά της Ελλάδας κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα ! ! !

Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.

Βίντεο kai Φωτο(Αυστηρώς Ακατάλληλες): Έτσι κατάντησαν τον δρόμο προς Τιμή του Καρπάθιου ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη!

Εικόνες ντροπής στο Φαληράκι της Ρόδου, με τουρίστες να πίνουν θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια, συμπλοκές και άλλες ακατανόμαστες και εξωφρενικές πράξεις!

Διαβάστε το οργανωμένο σχέδιο για να μαζεύουν τα σπίτια μας

Εταιρείες - κολοσσοί, που ελέγχουν οι τράπεζες, σαρώνουν την ελληνική κτηματαγορά

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖ@ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά:

“Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;”. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; Η ΧΟΥΝΤΑ Η Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;

Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους….. 40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα;...

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ 5 ΑΤΟΜΑ

TROXAIO
Την 03.00 ώρα σήμερα (22-6-2013), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 41χρονη ημεδαπή, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, που κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, στο ύψος του αριθμού 39, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε τοιχίο, με συνέπεια την ανατροπή του επί της οδού.
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 41χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και των τεσσάρων (4) 16χρονων ημεδαπών κοριτσιών που επέβαιναν σε αυτό.
Προανάκριση, για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ