Μήνυση κατά της Ελλάδας κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα ! ! !

Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.

Βίντεο kai Φωτο(Αυστηρώς Ακατάλληλες): Έτσι κατάντησαν τον δρόμο προς Τιμή του Καρπάθιου ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη!

Εικόνες ντροπής στο Φαληράκι της Ρόδου, με τουρίστες να πίνουν θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια, συμπλοκές και άλλες ακατανόμαστες και εξωφρενικές πράξεις!

Διαβάστε το οργανωμένο σχέδιο για να μαζεύουν τα σπίτια μας

Εταιρείες - κολοσσοί, που ελέγχουν οι τράπεζες, σαρώνουν την ελληνική κτηματαγορά

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖ@ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και από σεβασμό προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής σχετικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και με αφορά:

“Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;”. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; Η ΧΟΥΝΤΑ Η Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;

Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους….. 40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα;...

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εδώ ο πλανήτης καίγεται και αυτοί στον ΟΗΕ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ και με τα δυο τα χέρια!!!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας χρήστης του Twitter, (oύτε και εμείς για να πούμε την αλήθεια) όταν τσεκάροντας όλους όσους ακολουθεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ο ΟΗΕ, διαπίστωσε...

ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και των υπολοίπων 537 προφίλ που ακολουθούσε ο Οργανισμός, βρισκόταν και ο λογαριασμός μιας Γερμανίδας πoρνoστάρ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο περίεργος αυτός χρήστης του Twitter, επισήμανε την εντυπωσιακή ανακάλυψή του στο Free Republic.

Η Γερμανίδα πoρνoστάρ δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα όσων ακολουθεί στο Twitter o OHE, καθώς, προφανώς, μόλις διέρρευσε ότι κάποιος από τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου επισήμανε την περίεργη αυτή φιλία, έσπευσαν να τη διαγράψουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα Ηνωμένα Εθνη ακολουθούν 536 λογαριασμούς άλλων προσώπων και οργανισμών στο Twitter και όχι 537, όπως πριν, όταν στη λίστα τους βρισκόταν και ο λογαριασμός @PBDBigBustyStar που ανήκει στην Γερμανίδα πoρνoστάρ, Πενέλοπε Μπλακ Ντάιμοντ.

Πάντως στη λίστα με όσους ακολουθεί στο Twitter ο ΟΗΕ εμφανίζονται και κάποια άλλοι λογαριασμοί που προκαλούν έκπληξη, όπως αυτός της Σακίρα και του Ρίκυ Μάρτιν, αλλά και της ηθοποιού Μία Φάροου.





























Πηγή: alithia.com.cy